RegisterPlein Cedeo erkend RegisterPlein Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Veilig Trainen

FAQ Corona

Vragen en antwoorden Coronavirus en trainingen
Bij Stichting Groeimee krijgen wij vragen van cursisten over het Coronavirus en welke gevolgen dit heeft voor de trainingen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Gaat mijn training nog door?
Tot in ieder geval 9 februari 2021 heeft het kabinet middels een persconferentie laten weten dat de landelijke maatregelen RIVM m.b.t. Corona aangescherpt zijn om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Stichting Groeimee volgt de adviezen van het RIVM aangaande het Coronavirus. Alle trainingen uit ons open inschrijvingsprogramma zullen online worden verzorgd of in overleg met jou kosteloos worden verzet.

In het geval van incompany trainingen gaan we in overleg met u als opdrachtgever om samen de meest passende oplossing te vinden.

Wat doet het trainingscentrum van Stichting Groeimee om verspreiding van het virus te voorkomen?
De veiligheid en gezondheid van onze cursisten en trainers staan altijd voorop.

Stichting Groeimee volgt hierin te allen tijde de adviezen van het RIVM website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), en de maatregelen vanuit het kabinet.

Naast bovenstaande zal iedere deelnemer van een training (wanneer deze live door kan gaan) een brief ontvangen met daarin afspraken staan die we met elkaar maken om de veiligheid tijdens de training voor de deelnemers en de trainer te borgen. Ook bij aanvang van de training zullen deze afspraken met elkaar worden gemaakt.

Kan de training ook op afstand worden gevolgd, zoals online beeld of e-learning?
Gezien de situatie m.b.t. de aanhoudende verscherpte maatregelen RIVM zijn wij overgegaan tot het online geven van al onze trainingen. Deze trainingen kunnen ook op maat worden verzorgd.

Op deze wijze kan jij als professional toch je kennis en vaardigheden blijven updaten en/of aan de vereiste punten voor je beroepsregistratie voldoen.

Als werkgever/ organisatie is het aanbieden van online scholing een passend alternatief in deze tijd waarin toch ene vorm van verbinding tussen professionals kan worden gelegd en de kennis en vaardigheden van de professionals blijven ontwikkelen.

Wanneer de situatie dit toelaat, zal Stichting Groeimee de trainingen weer live verzorgen.


Mocht je nog vragen hebben of iets missen in deze FAQ neem dan contact met ons op via:

Tel: 06 14932111 of per e-mail