RegisterPlein Cedeo erkend RegisterPlein Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Veilig Trainen

Strippenkaart

Strippenkaart Groeimee

Bij Stichting Groeimee zijn wij expert in een aantal thema’s en onderwerpen waarover jij ons om advies kunt vragen.

Deze vraag krijgen wij steeds vaker en onze klantenkring breid zich meer en meer uit op dit gebied. Om jou van dienst te kunnen zijn en blijven en dit betaalbaar te houden bieden wij terugkerende klanten korting aan op onze adviesdiensten.

Advies uren strippenkaart

Kies een Advies uren strippenkaart op basis van het aantal uren dat je nodig denkt te hebben. Je kunt de strippenkaart gebruiken voor advies per telefoon, – e-mail of – in persoon, inclusief verslag of uitwerking documenten wanneer dit afgesproken is.

De strippenkaart kan ingezet worden voor verschillende adviseurs afhankelijk van de expertise die je per moment nodig hebt. De uren kunnen op verschillende momenten opgebruikt worden. Je betaalt aanzienlijk minder dan het reguliere uurtarief. De korting loopt op bij meer uren.


Vijf redenen om een Advies Strippenkaart aan te schaffen:

- Professioneel advies op maat betreffende alle thema’s waarin St. Groeimee trainingen verzorgt, diensten -en producten aanbiedt
Jij bepaalt de momenten dat je de ondersteuning nodig hebt
- Geen vaste kosten voor een eigen adviseur
- Altijd de juiste en up-to-date kennis in huis
- Jij kunt verder met dat wat jouw aandacht vraagt

  De Groeimee Strippenkaart heeft een geldigheidsduur van één jaar na aanschafdatum.
  Eén strip staat voor één uur aan advies of werkzaamheden. Wanneer het advies valt binnen een half uur, rekenen wij een halve strip.

  Voor de tarieven vanaf 1 jan. 2022 vragen we je om contact met ons op te nemen.
  Het tarief is afhankelijk van het aantal strippen die je af wilt nemen en de inhoud van de werkzaamheden.

  Jouw voordelen

  - Uren inzetten wanneer het jou uitkomt
  - Een duidelijk, afgekaderd budget
  - Optie om onderdelen van uw werkzaamheden uit te besteden
  - Dus: minder tijdsverspilling, geen hoge kosten en advies van grote dure bureaus

   Heb jij vragen of wil jij weten waar wij jou advies over kunnen geven of van dienst kunnen zijn? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op; h.oosterbaan@stichtinggroeimee.nl

    
   Advies uren strippenkaart

   €550,00 – ,1800,- (btw. vrij)

   De consultancy uren strippenkaart kan ingezet worden voor verschillende adviseurs en expertises en geeft je een mooie korting op het reguliere uurtarief.

   Categorie:  Abonnement

   Referentie van Astrid, pm-er en skjgeregistreeerde over het gebruik van de Strippenkaarten:

   Omdat we een medisch kinderdagverblijf zijn en ons niet herkenden in de situaties en opdrachten , die vooral geschreven zijn voor jeugdinstellingen, maar wij wel aan SKJ regels en voorwaarden moeten voldoen, hebben wij de hulp ingeroepen van Hester. Zij heeft het leerverslag inzichtelijk voor ons gemaakt. Met haar hulp hebben we het leerproces om kunnen buigen passend binnen onze werkveld en met de juiste trainingen die wel aan de voorwaarden voldoen, maar die voor onze doelgroep en ons eigen functioneren wél meerwaarden en van toegevoegde waarde zijn.